Mina väskor...

Hej! Jag har fått lite förfrågningar om vilka av min väskor jag tycker bäst om...

Jag har 3 Louis Vuitton väskor som absolut kommer på första plats:

* En vit handväska med guldiga detaljer och färgglada bokstäver
* En brun handväska meg guldiga detaljer och ljusbruna märken
* Och en brun bag, mörkbrun med guldiga detaljer och ljusbruna märken
Jag har några andra som får dela andra plats, t.ex. två Dolce Gabbana och en Chanel :)
Hoppas ni fick svar på frågorna (;
KRAM

♥ I´ll pack my bag and walk away..♥

ej allihopa! I dag drar jag och "la famillia" ner till våran sommarstuga i blekinge! Det ska bli så himla skönt, bara komma bort från allt och ta det lugnt vid havet! Vi har haft ganska mycket i skolan nu och det har varit en del med konfan så detta blir en liten paus i det hela! (a)
Det blir min valborgsfirning^^ inga festligheter...men jag tror att jag klarar mej! (;
Hoppas att ni får en fortsatt trevlig helg!
utsikt från altarnen...(;
Hej allihopa! I dag drar jag och "la famillia" ner till våran sommarstuga i blekinge! Det ska bli så himla skönt, bara komma bort från allt och ta det lugnt vid havet! Vi har haft ganska mycket i skolan nu och det har varit en del med konfan så detta blir en liten paus i det hela! (a)
Det blir min valborgsfirning^^ inga festligheter...men jag tror att jag klarar mej! (;
Hoppas att ni får en fortsatt trevlig helg!
utsikt från altarnen...(;

...och så var håret färgat (;

Hejsanhoppsan!
Idag färgade jag mitt hår till en lite mörkare färg. Den typiska chokladbruna med en röd toning i. Jag är jätte nöjd faktiskt! Jag har trivts välldigt bra i min nartuliga hårfärg men det var ett bra tag sen jag färgade det så nu var det dax igen tyckte jag! :D
Ja, ibland är det bra att ha en mamma som är frisör! (;
Ha det bra finisar!

♥ MITT HJÄRTA ÄR DITT ATT FÖRSTÖRA ♥

på er! Nu har jag suttit och pluggat hela dagen på engelska-provet som vi har imon...det är sjuukt många glosor och massa text, men jag kan det hyfsat :)

Idag har vi i åttan och nian varit och kollat på en konsert i Alvesta. Det var musik från 60-,70-,80-,90-,00- och 2010 talet. Dom var verkligen jätte duktiga och det var kul att kolla på! :)
Jag måååste bara säga att jag ÄÄÄÄÄLSKAR "PRETTY LITTLE LIARS"! Det har blitt mitt nya liv! Det är en serie som finns i två sesånger och snart kommer det även en tredje (!!!) Jag döör av hur bra det är!
Så när jag är klar med allt annat ska jag sätta mej och kolla på ett avsnitt! :D
Imorgon är det OLÈO och det kommer att bli sjuukt nice! läängtar (Y)
Önska mej lycka till på provet!
Ha det gött! ♥
KRAM

Ja Det Är Ju Feeeeeest!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HejsanHoppasan!
Sorry för min uppdatering men jag har verkligen inte hunnit...
Igår va jag och min kära vän Fannie på fest, hos ingen mindre än min broder. Det va livat som tusan men FAAN va kul det va!
Det va typ 35-40 pers när det var som mest, alltså var det ganska fullt^^ Jag va väl typ den enda som var nykter och det va jävligt kul att kolla på alla andra som INTE var det...HAHA..
Det var folk från Rottne,Lammhult,Växjö,Moheda,Visslanda och från massa andra ställen och det va åldrar från femtom till arton. Dom flesta kände man ju igen men det var också en del nya människor som var riktigt härliga!
-HÖHÖ! jag ska inte berätta för mycket nu.. men det va många trevliga pojkar..hehe.;D
Nu blir det roligt och se på när min kära broder städar upp efter alla! Det ligger ölburkar ÖVERALLT och golvet behöver torkas...men...DET ÄR JU FEST!
Ha det bra alla fina människor!
BIG LOVE

Don´t forget to smile!

HEJSANHOPPSAN!

Nu har jag en del att berätta....Om man inte skriver lite då o då så får man ta allt på en och samma gång ;)
Ja... I fredags stack jag hem till Fannie och lite senare drog vi oss mot Pizzerian där vi mötte upp Markus och Johannes :) Vi åt och chillade lite och hade naturligtvis jävligt skoj (!)
Efter det drog vi oss mot "discot" och dansade loss! hahha...
I lördags kommer jag inte ihåg vad jag gjorde...Eller jo, jag va hos fannie och vi vaknade typ vid ett på dan så det blev inte så mycket av den dagen...kollade film på kvällen och åt så klart tonvis med godis! ;D
I söndags började jag min dag med en helt underbar ridtur i skogen! Det var soligt och bara helt fantastiskt! :D sedan hjälpte jag min bror att flytta och förberedde mej för morgondagen då.......------------>
.....Vi hade MOPEDKURS! (jag, Fannie och Rebecca) I måndags (igår) så hade vi mycket teori och åkte en del, men idag åkte vi nästan hela tiden. Det var verkligen sjukt skoj och man träffade massor av nytt och trevligt folk t.ex. Kajsa, Hilda och Fanny. Riktigt sköna tjajjor! ;D
Idag efter kursen åkte vi hem och jag gick på stan en stund :) mötte sedan upp mamma och så gick vi till hennes vänninna och fikade, MUMMA!
NU sitter jag i min säng och är sjuuukt trött! Vi gick upp 6 både idag och igår för bussen från växjö till Tingsryd gick kvart över 8 och vi hade en bit att köra...Men jag ska goa ner mej framför teven nu och mysa med familjen och kolla på "Apornas Planet"^^ läskig!
Ha det bra alla! KRAM

RSS 2.0