Naglar!

Hej fina människor! (; idag åkte jag in te stan igen, känner att jag typ har varit där var enda dag denna veckan men det är ju bara kul! Iaf, idag gjorde jag mina naglar (se bild där nere) och jag tyckte att det blev jätte fint! :) Jag satte små svarta fjärilar med en sten i på lillfingernaglarna och resten blev bara långa med franskmanikyr på.
Jag tänkte att ni skulle få en liten bild på kläderna jag köpte igår, midje kjolen och toppen.
Hoppas nin får en fortsatt bra kväll allihopa! ;D
Här får ni några på mina naglar med! (Y)

Dance (L)

Hej på er! Jag kom nyss hem frånstan där jag har varit och dansat. Det va verkligen SJUUUKT kul idag! Vi jobbar stenhårt med uppvisningsdansen och den blir super mega bra! :D Amanda, du är bäst! Så nu har jag duschat och gjort mej frech för att gå o gosa ner mej i sängen:) (Y)
Min dag har jag spenderat med Ebba, då vi har varit i stan och shoppat och ätit på Sub-Way!;D Jag köpte en tubtopp som var slimmad med ett blommigt mönster och ganska lång och en tubkjol, svart med en dragkedja i mitten. Jag kommer eventuellt att ha detta på Oleó :) Toppen kommer jag kunna använda mycket i sommar (!)
Nu ksa ja slå på teven en kort stund och sedan får jag försöka sova :) Ha det möjs gott folk!
BIG LOVE!

ChaChaBloggen!

Hahha...Typ hela vägen hem i bussen när vi hade badat idag, satt fannie och jag o filmade videobloggar!
Vi Ba: ChaChaBloggen....x) (och självklart var vi suuuuper seriööösa! det är bara sådanna vi är!) Jag kan försäkra er att ni inte kommer att få se någon/några här, för dom var inte vackra!^^
Aja, det va ju inte det jag tänkte skriva men jag kände att jag behövde förmedla detta...
JO, nu sitter jag här i min säng efter att ha kollat på dumdumdumdum....HOUSE!!! love it (!) Det va verkligen sjuuuukt bra idag! :O det handlade om en typ 15 årig kille som trodde på gud så jävla mycket att han liksom blev helt hypnotiserad och han kunde höra vad gud sa. Han sa att han va ett så kallat "Helgon", vilket House så klart inte trodde på...Aja, sjukt bra iaf! ;D
Men nu ska jag gå o borsta mina tandsibissingar för att sedan krypa till kojsen! :D
Ha en myspysig natt allihopa! <3
BIG LOVE!

Photos ;)

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Hej hörni! :) Idag tänkte jag inte skriva så mycket utan istället bara lagra med bilder, men lite får jag väl allt berätta ;)  Idag har jag och "min klass" varit och badat/simmat, vilket faktiskt va jätte skoj! Vi  repeterade lite om livräddning och fick hämta en dock från botten.

Imon ska jag och Ebba in te stan och jag ska försöka hitta något tjusigt att ha på m,ej på Oléo! Det kommer bli sjukt nice asså! :D Och efter det ska jag dansa. Igentligen skulle jag göra mina naglar men jag tror att jag skippar det imon, gör dom i helgen istället! (Y)
På Torsdag ska jag in te stan igen och PIRSA NAVELN! :D FETT med nice asså! men nu ska jag inte snacka mer! hörs imon!
¨

kärleksmums!

Hejsan! :) Har precis fikat lite med mamma och hennes kusin. Vi åt mina fantastiskt goda egenbakade kärleksmums! :D mycket nöjd måste jag ju säga! ;) haha ska snart lägga in lite bilder på data och se om man kan redigera dom lite. 

HA DET BRA!
LOVE

Elin med pepparsprayet!

Hej på er! Jag blev hemma idag, fastän jag kände att jag hade kunnat vara i skolan... Det va mamma som inte väckte mej, hon tyckte väl att det va bäst att jag va hemma idag med så att jag blev riktigt bra igen.
Jag kom precis in efter en härlig fika på altanen i solskenet! Så härligt! Idag var det ite kallare, men höll man sig i solen frös man ju inte iaf! :) Jag längtar ihjäl mej efter SOMMAREN! Man vill bara dra på sej shortsen och ett linne och dra ner te sjön och sola o bada! :D Den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge...
I kväll kommer Elin Svensson hit, och det är då mammas "jobbar-kompis/elev/min idol/kompis/..." ja det finns mycket man kan kalla henne.. "Elin med pepparsprayet" som min lillebror föredrar kanske? Aja, iaf, hon kommer hit ikväll och det kommer bli super kul att träffa henne för det var vääääälldigt länge sen (!)
Som jag nämnde så är ju hon min "idol". Hon är huur duktig som helst på att sminka!!!! Hon är Makeup Artist och sminkar hyper många kända personer, t.ex. Hollywood-fruarna, Idol jurryn, Melodifestivals artisterna och programledarna, hon sminkar nästan alla svenska artister om dom ska spela in musikvideos eller om dom bara ska plåtas.
Jag vill ju själv bli makeup artist, och jag går i Elins fotspår. Jag kommer troligen gå Skönhet och Hälsa linjen på Kungsmadskolan. Det är en välldigt praktisk linje och man sminkar ju då såklart, man gör naglar (alltså bygger upp naglar, nagelförlängningar, vanliga manikyrer och massor av annat skojj!), man gör frisyrer men man klipper inte, utan det gör men bara på frisöravdelningen. Man Maserar och bygger upp ögonfransar, och man kan sedan läsa vidare och bli hudterapeft och då makeup artist som jag vill bli.
Ja, det finn mycket kul! :D Men det känns som att det är en bra grej för mej och det är precis allt som jag tycker om.
Det DÅLIGA med denna linjen är ätt det är min MAMMA som är lärare där och undervisar i allt kul!. BÅDE på skönhet och hälsa linjen OCH på frisör linjen...kuuuuuul (N) Men det går ju att ordna så att hon går över till bara frisör om jag väljer soh, MEN ÄNDÅ.
Nu ska jag inte skriva mer...hehe ;) Ni får ha det bra!
ELIN :)
LOVE

sjukstuga...(!)

Hej! ja...då va man sjuk igen dåja. Magont och huvudverk :/ Nu känner jag mej något piggare än va jag gjorde i morse i alla fall (a) Jag tror att det var bubbelbadet som hjälpte. ;) Vi får se hur morgondagen känns, och om jag orkar att gå till skolan. Vi ska skriva en uppsats i Fysiken som jag får jobba stenhårt med imon om jag stannar hemma!
Justa nu ligger jag i min säng och kollar på...dun,dun,dun,dun....WALLANDER! :D SÅ himlans bra (!)
Ska kolla vidare nu och kurera mej med en kopp välling! Ha det bra! :D
LOVE

UPPDATERA!

Hejpåer! För det första måste jag be om ursäkt för min dåliga uppdatering...Men nu har jag bestämt mej för att verkligen "satsa" på min blogg^^. Jag ska försöka att göra iaf 1-2 små inlägg per dag! :) Det har vart så mycket den sista tiden, både i skolan och på fritiden! Och det har varit fullt upp! (det får bli min bortförklarting, hihi)
Ha det bra!
LOVE


RSS 2.0