Gravid eller steril?

Hejsanhoppsan i lingonskoogen!

Idag har jag och min klass varit i Alvesta på Ungdomsmottagningen/Barnmorskeavdelningen och pratat med en läkare/barnmorska/gynokolog som har berättat allt om att gå till en gynokolog och att det är viktigt att skydda sig m.m. Det mesta visste man väl men det var bra ändå tyckte jag (Y) Det bästa var ju att vi fick Kondomer^^ ahah nejmen(;... När vi var klara där fick vi en timme ledigt så vi gick runt och kollade i olika butiker och så. Alvesta yran är i kväl så det var ganske mycket att kolla på och det var även några som sjöng som vi lyssnade på. Mysigt!

När vi kom tillbaka till skolan åt vi och nu har vi Teknik! I höstas gjorde vi en slags “Teknik Tävling” som vi fick resultaten på idag och det visade sig att jag var bäst i klassen! :D SÅ jag fick ett diplom m.m. Blev chockad som satan men kul var det iaf! Dom måste ha tagit baklänges eller något?! men nu ska jag jobba vidare med min uppgift! ;)

Ha det bra finisar!



SOMMAR!

Fan vad skönt att det börjar bli sommar på riktigt nu! Det 24 grader fortfarande och klockan är snart 9 (!) Så sjukt underbart att kunna dra på dig shortsen och ett linne på morgonen och inte behöva frysa!
Ja, snart är det konfaläger i Halmstad vilket sommer att bli sjukt kul!  1 - 3 juni, alltså nästa helg (;
Taggad till tusen!!:D
Sen är det ju inte så långt kvar tills min födelsedag, och då är det redan SOMMARLOV! (längtar såå!) Denna sommaren kommer att bli storslagen! (; hehe..!

Ha det mys allesammans!





♥ Vänner ♥

Hej på er finisar!

Det var ett tag sedan...sorry! Jag har inte pallat men nu tänkte jag göra ett litet inlägg :)

Jag kan väl börja med att berätta om våran studiedag som spenderades med Fannie, Jakob, Pontus och Tim (!) vi drog till “Tola”, som vi här ute på landsbyggden säger ( om man är lite bad ass då förståss! ) och grillade och hade verkligen sjuuukt mysigt! Det var en super fin kväll och vattnet låg blank som en spegel.
Vi kom dit runt 7 och gick inte där ifrån förens halv två (!) Då drog vi hem till mej och hade verkligen super duper kul! :D (hihihmåoiasuöish )
Grabsen var dock tyvärr tvugna att bege sig framåt morgonen så Fannie & jag gick och tog en liten nap, mer han vi inte eftersom att hon skulle upp vid 7 för att sedan förbereda konfan. Tack underbara människor för att ni gjorde min kväll fantaskisk! :D

På morgonen gick mamma, jag och jojjo en sväng på golfbanan och fick oss lite motion och sedan var det dax för min konfirmation. Jag var seriöst hur pigg som helst! Inte ett dugg trött efter den kvällen/natten utan sömn?! hur gick det till? o.O jaja..jag kan ju inte neka till att jag somnade på ett kick sen vid “ 9 “ och sov som  en stock^^ menmen det var det värt! Får göras om snart igen!

Ha det bra!

SEXTONDE MAJ TJUGOHUNDRATOLV

Hej finisar! :)


Nu sitter jag i skolan och har precis köpt lite kläder från Nickys Bloppis :) Klicka HÄR och köp dig något fint du också!:D

Jag köpte ett vitt linne med virkat i ryggen och ett gulrandigt linne utan axelband :) mycket fint (!)


Senare idag ska jag ta bussen in till stan och möta upp min fina Kebabunge (Elin) som är där och ska skriva upp till mopedkortet! Lycka till vännen!(; Efter det ska vi gå och käka för att sedan gå mot dansen och köra hårt så här innan den stora uppvisningen! :D längtaar!


Ni får ha en fortsatt trevlig dag! KRAM



WHITE LABEL

Hej på er!
Jag är med i Kenzas utlottning på 2 par White Label, ett par rosa samt ett par beiga (!) :D
Dom är sjukt snygga! Hoppas att det blir jag (a)
Klicka HÄR och va med och tävla du också!
Hej på er!

Jag är med i Kenzas utlottning på 2 par White Label, ett par rosa samt ett par beiga (!) :D
Dom är sjukt snygga! Hoppas att det blir jag (a)

Klicka HÄR och va med och tävla du också!

Hemma...

Kom nyss hem ifrån min kusin Ebba. Jag stack till henne igår efter skolan och stannade över natten:) Det var så himla mysigt att träffa dom/henne!
Vi Hyrde en film och gjorde chokladfondy som vi doppade jordgubbar och marschmellows i (!) mysigt värre! :D
Ikväll är vi bortbjudna till våra grannar men eftersom att jag är så tråkig, orkar jag inte följa med...(a) så jag har snackat med Ebba (kompis) om vi skulle träffas. Hade vatt suuuper kul eftersom att dom har varit och hämtat en HUNDVALP idag! :D En portugisisk vattenhund! Så j*vla söt är den!! Men....eftersom att jag har konfa imon så är det inte säkert att det funkar...:( Vi får se hur det blir.
Nu måste jag plugga...har Kemi-prov på måndag och spanska-prov på fredag..( :'( ) men ni får ha det så bra! :) KRAM

SOOOOOOL!

Hej finisar!
Jag är så himlans glad just nu! När solen lyser kan jag inte vara annat än överlycklig! :D
Nu sitter jag på altanen och här är det runt 25 grader (!) jag jobbar stenhårt på brännan! -Höhö (;
Hoppas att det håller sig så här!
Igår hänkade jag med Fannie hem i en timma ungifär (mysigt värre!) sedan tog jag bussen mot stan och mötte upp mammsen. Vi åkte och kollade på färg (till mitt nya rum) och hittade en mycket fin! Det kommer att bli vita väggar och en mörkbrun fondvägg med guldiga detaljer och i soffan guldiga och mörklila kuddar :)
Efter det tog vi en fika och sedan kilade jag ner på stan och shoppade lite :) En suuuperfin stickad kläning från HM, ett super gulligt linne från HM och en söt tunn stickad tröja från BikBok :)
sen mötte jag upp Elin och vi tog en glass och drog oss mot dansen! (Y) Det var en sjuuukt kul träning och vi gjorde klart uppvisningsdansen som vi visar upp den 27 maj.
Ha det fint och soola mycket! :D

min vän ebba

Jag ha den bästa vännen. Hon heter Ebba och är bara föör cool. Jag har aldrig gillat någon så mycket som jag gillar henne. Om hon var en kille skulle jag absout haffa ahahhaha
Vi när vi var små
HAHAHAHA
Ebbson nu. OMG jag vill vara henne

♥Ronneby♥

Hej finisar!


Jag har verkligen haft det underbart i Ronneby! det har varit över 20+  varje dag och jag har solat som bara den!:D
Och visst har det gett resultat, en fin bekinirand vill jag lova! (;
Det var skönt att bara komma bort ett tag och släppa allt. Jag vet knappt vilken dag det är^^ Hjärnan är helt avstängd...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Valborg....ja det blev ju inte så mycket av det...Vi körde på en mysig hemmakväll med Hummer och skaldjursbuffé istället! :D men det va ju inte helt fel det heller! ;) mumma (!) Visst var man lite avis på festligheterna där hemma men det var chill o bara mysa.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ni får ha det så bra! BILDBOMB från Ronneby!


KRAM
RSS 2.0