kalas!

Hej igen!
 
Tänkte bara göra ett snabbt inlägg nu eftersom att jag inte kommer kunna blogga imon under dagen...
kom nyss hem från släktkalaset. Det var underbart och hur möjsigt som helst! Dock ganska mycket knott och mygg framåt kvällen...
 
Jag har förberett min outfitt inför morgondagen i göteborg (Min kusins konfirmation) som blir en vit klänning med volanger, utan band och kil-klackar från björn borg, beige kofta med volanger och kuvert clutch. 
Det kommer att bli jätte kul eftersom att jag träffar dom så ofta, men jobbigt att åka bil fram och tillbaka...men.men! måste ändå hem och packa väskan tills på måndag, då det blir öland med dom bästa! ;)
 
Bilder från ikväll kommer senare!
 
Ha det fint!
 
 
KRAM

Idag (!)

Igår var sista dagen på jobbet vilket var sjukt skönt! Fast jag måste erkänna att denna veckan har gått jätte fort och att det faktiskt har varit ganska kul! ;) höhö...men nu har jag Sommarlov PÅ RIKTIGT! :D

För en stund sen så klippte jag mej och färgade mitt hår, som ni kanske läste och jag är jätte nöjd! Det blev ganska mörkt men jag trivs i mörkt hår. Jag klippte 3 cm och det behövdes! (;

Ikväll, eller ja vid typ 5, ska vi till mina kusiner i deras nya stuga för mammas bror fyller år så vi ska fira honom och även mej eftersom att dom aldrig kom ner i helgen till oss :) Det kommer att bli super mysigt! Han fyller hela 40 år så vi har busat till det rejält hemma hos dom! moshimocshi!..en sak var att vi bytte ut deras hund mot massa höns! HAHA. Hunden är hon deras morfar men det vet inte dom!,,,;)))

Ha en fortsatt bra dag! KRAM

Bilder på resultatet! (bjuder på att jag är osminkad...)

 

 

Frisören!

Tjebba tjena på er!
 
Jag ska snart klippa mej och färga mitt hår, mörkare. Nästan all färg har gått ut sen senast gången så nu är det dax igen, fast denna gången blir det då snäppet mörkare :) Får se hur det blir! 
 
En liten midsommarbild på min hårfärg nu:
 
 

Live in the present and make it beautiful.

Bilderfrån en underbar helg! 
Tack så hemskt mycket för en underbar helg alla som var med! Jag är jätte nöjd med min födelsedag! Kunde inte blivit bättre! 

Sommarjobb....

Jippie, jobb!....Jag ska väl inte klaga eftersom att det var många som inte fick någon jobb av kommunen men fasen var tråkigt/jobbigt/hemskt det är! Fast ibland är det faktiskt lite kul/mysigt/roligt också^^ Det bästa med dagis/fritids är att man får äta typ hela tiden...;)
 
I måndags ver det den värsta dagen på hela veckan...I går va det väl skapligt, och idag var det faktiskt ganska okej.
Idag fixade jag, Victor och Martina en femkamp för alla på fritidset. De olika stationerna var: Plocka klädnypor med en hand, typ två olika "pricka boll",  hoppa igenom rockring och kasta boll i spann. Inga avancerade saker men det var ändå kul! :)
 
Hoppas att ni får en bra dag...KRAM

▲ SÖNDAGS ▲

Tjosan!
 
I söndags hade jag och mina underbara flickor en liten tjejkväll/midsommarfirande! :)
Vi åt gott (och mycket), pratade, dansade och lekte Irländsk-midsommar! (; Riktigt möjsigt!
 
BILDBOMB:

SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOV!

ÄNTLIGEEEEEEN! 

Fan vad skönt! :D Kom nyss hem från examen nu, och det är helt sjukt! Jag kan verkligen inte fatta det. Detta året har gått hur fort som helst! Det har varit ett jätte roligt år och det har hänt mycket. Jag känner mej absolut inte redo för nian...^^

Vi fick våra betyg oxå och jag är jätte nöjd! Det känns som att jag har pluggat massor detta året, men det har ju gett bra resultat! :D 

Nu ska jag börja städa och göra i ordning inför kvällen, då Fannie, Jakob, Pontus och Tim kommer hit för lite latjo och pizza! (; 

HA ETT GÖTT LOV ALLA FINA MÄNNISKOR!

CHEERLEADING

Hej på er!

Kom hem från Cheerleadingen för en stund sen. Idag dansade vi med orkestern och TV4 var där och filmade. Efteråt blev jag intervjuad och detta visas alltså imorgon (torsdag) på de lokala nyheterna! :) Imorgon är det dags för cheerleading igen..och likaså på lördag, fast då är det en heldag! (;

Nu är jag nyduschad och har precis kollat på ett avsnitt av Pretty Little Liars, älskar det, och snart ska jag krypa i kojsen och läsa lite skvaller!..;D
Man måste ju vara utvilad och pigg sista dagen i åttan! kan inte fatta det! Det har verkligen gått sjukt fort! :O :( Jag känner mej INTE redo för nian...men fy fasen vad skönt det ska bli med sommarlov! :D

Ha de bra! KRAM



möjsig dag!

Hej på er!

Tänkte göra ett litet kort inlägg nu när jag har lite tid över så här mitt på dagen ;)
Idag hade vi en lektion, första lektionen och efter det slutade vi (Y) Fast de som hade franska fick ha sin lektion fast dom bara lekte så det var ju inte speciellt ansträngande..:) SÅ vi tjejer i klassen gick hem till Hanna och fikade och planerade en dag vid sjön då vi tänkte grilla m.m., mysigt!
Nu är jag hemma hos Fannie och vi har nyss käkat lite och typ snackat mest :) Snart är det dax för Cheerleading, få se om man blir med på TV?..(; hahah..^^

Ha det bra! KRAM



+ söta JOSEFIN som inte finns på bild!...

▲lo mismo todo el tiempo▲


E(bba) M(athilda) M(ichaela) A(manda)

Har haft 2 helt underbara dagar med dessa finisar!

Godmorgon!

Godmorgon på er!

Jag och Fannnie vaknade precis och vi ska snart gå och käka lite frulle. Sen går vi nog ut en runda (det är ju ändå någulunda bra väder) och kanske tar lite kort! :) Senare idag kommer ju som sagt Amanda, Mathilda och Ebba hit ! MYS !

Ha en bra dag! KRAM

Fredag!

Hejsan!

Äntligen fredag! :D Idag har varit en super skön dag, eftersom att vi typ inte har haft några vanliga lektioner. Varje år så har niorna en avslutningsmiddag på vår skola och det är åttorna som står för mat, dukning och servering... så det är väl det vi har pysslat med idag (!) Det bästa med det var att vi fick äta upp allt som blev över! :D haha..

Jag har fortfarande väldigt ont i halsen...men jag mår iaf bra nu! :) Jag var på cheerleadingen igår...kanske var det lite dumt att anstränga sig så mycket, men det var det värt!
Det blir tyvärr ingenting med bion ikväll men det ersätter vi med Fannie och film! :D


Ha en fortsatt trevlig fredag kväll! KRAM!



Älskar dej Fannie!

PHOTOS

MIN FINFINA MODELL JOJJO! KÄRLEK TILL DEJ! 




Snow white and the huntsman

Hej!

Idag mår jag mycket bättre men jag är hemma för att bli riktigt frisk (a) Jag hoppas att jag kan vara med på Cheerleadingen ikväll, och om jag inte kan vara med, kan jag ju alltid sitta och kolla så att jag inte missar något viktigt! :)

Vad ska ni hitta på för något skoj i helgen då? Jag ska troligtvis på Bio imon med Elin, Daniel, Jacob, Wiliam och Robban (några från dansgruppen). Vi ska se “Snow white and the huntsman”, som verkar vara sjukt bra! Med Kristen Stewart i huvudrollen kan inget gå fel (; Sen på lördag ska jag träffa Amanda, Mathilda och Ebba och på söndag kommer (kanske) Josefin och hennes family som ska kolla på dom små kissemissarna och fika lite! ;)

Ni får ha en fortsatt trevlig dag! KRAM



SUMMER

http://teenagerposts.tumblr.com/

Sjätte Juni tvåtusentolv!

Hej på er! :)

Idag är det stolta Sveriges Nationaldag minsann, och det firas med episode 1 i Säsong 3 av PRETTY LITTLE LIARS! :D sicket kalas!
Ja...sen var det ju så att jag har gått och blivit sjuk...ont i halsen, feber och ont i huvudet..:/ så jag är hemma i mon från skolan.

Annars? Jag träffade Amanda, Mathilda och Ebba igår en sväng och sedan kollade jag på "The hunger games"! Finns en super bra sida där man kan se iprincip alla filmer (som kommit ut då) helt gratis och utan nedladdning, klicka HÄR (Y)

Ha en fin dag alla!





KRAM
RSS 2.0