Elin med pepparsprayet!

Hej på er! Jag blev hemma idag, fastän jag kände att jag hade kunnat vara i skolan... Det va mamma som inte väckte mej, hon tyckte väl att det va bäst att jag va hemma idag med så att jag blev riktigt bra igen.
Jag kom precis in efter en härlig fika på altanen i solskenet! Så härligt! Idag var det ite kallare, men höll man sig i solen frös man ju inte iaf! :) Jag längtar ihjäl mej efter SOMMAREN! Man vill bara dra på sej shortsen och ett linne och dra ner te sjön och sola o bada! :D Den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge...
I kväll kommer Elin Svensson hit, och det är då mammas "jobbar-kompis/elev/min idol/kompis/..." ja det finns mycket man kan kalla henne.. "Elin med pepparsprayet" som min lillebror föredrar kanske? Aja, iaf, hon kommer hit ikväll och det kommer bli super kul att träffa henne för det var vääääälldigt länge sen (!)
Som jag nämnde så är ju hon min "idol". Hon är huur duktig som helst på att sminka!!!! Hon är Makeup Artist och sminkar hyper många kända personer, t.ex. Hollywood-fruarna, Idol jurryn, Melodifestivals artisterna och programledarna, hon sminkar nästan alla svenska artister om dom ska spela in musikvideos eller om dom bara ska plåtas.
Jag vill ju själv bli makeup artist, och jag går i Elins fotspår. Jag kommer troligen gå Skönhet och Hälsa linjen på Kungsmadskolan. Det är en välldigt praktisk linje och man sminkar ju då såklart, man gör naglar (alltså bygger upp naglar, nagelförlängningar, vanliga manikyrer och massor av annat skojj!), man gör frisyrer men man klipper inte, utan det gör men bara på frisöravdelningen. Man Maserar och bygger upp ögonfransar, och man kan sedan läsa vidare och bli hudterapeft och då makeup artist som jag vill bli.
Ja, det finn mycket kul! :D Men det känns som att det är en bra grej för mej och det är precis allt som jag tycker om.
Det DÅLIGA med denna linjen är ätt det är min MAMMA som är lärare där och undervisar i allt kul!. BÅDE på skönhet och hälsa linjen OCH på frisör linjen...kuuuuuul (N) Men det går ju att ordna så att hon går över till bara frisör om jag väljer soh, MEN ÄNDÅ.
Nu ska jag inte skriva mer...hehe ;) Ni får ha det bra!
ELIN :)
LOVE


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0